Davor Dragičević nakon dugo vremena se oglasio: Evo šta nam sprema! - Apotekica

Davor Dragičević nakon dugo vremena se oglasio: Evo šta nam sprema!

Davor Dragičević se već neko vrijeme nikome nije javio i svi se pitaju šta se dešava sa njim. Međutim, nakon napada Dragana Lukača na grupu pravda za Davida, konačno se oglasio i Davor Dragičević. Više nije mogao da šuti.

Loading..

 

 

 

 

 

Davor Dragičević se javio sa nepoznate lokacije i poručio svojoj podršci da se čuvaju, jer su naredili da ubiju Davora Dragičevića. On je to saznao pa se sakrio od svih.

Zatim je dodao da su mu ubili dijete, pa tako ne sumnja da neće i njega ubiti, iako on želi umrijeti ali nakon što se osveti svima koji su naudili njegovom dijetu.

Dodao je da ga nije strah i da će ako treba do kraja da se sam bori jer je to pravda za njegovog sina i on će je izvesti ako treba sam.

Otkrio je da ni sami oni ne znaju šta im je spremio Davor Dragičević pa će im uskoro to i dokazati ali neka se dobro odmore pa će ih iznenaditi.

Siguran je da će pravdu dobiti i da ga niko neće spriječiti u njegovoj namjeri. Mi se iskreno nadamo da će sve dobro da se završi i da će Davor i David biti zadovoljni gdje god da su.

Facebook Comments
loading...
Shares