DAVID ŠTRAJKUJE GLAĐU U RIJALITIJU: Ana ga moli da jede a on ne želi, samo zbog jedne stvari! Porodica je mnogo potrešena zbog toga! - Apotekica

DAVID ŠTRAJKUJE GLAĐU U RIJALITIJU: Ana ga moli da jede a on ne želi, samo zbog jedne stvari! Porodica je mnogo potrešena zbog toga!

David Dragojević već treću sedmicu za redom ništa nije zaradio jer mu Veliki šef stalno oduzima honorar zbog njegovih greški. Davidu je to mnogo dosadilo i kaže da jedva čeka da ide kući jer je za džabe u rijalitiju. Čak ga ni Ana više ne može da oraspoloži, skroz je klonuo.

 

 

 

 

 

 

Veliki šef je nekoliko puta upozorio sve ukućane da im je higijena na nivou što se tiče prostorija u kojim borave. O WC-u da ne pričamo. Svima je poznato šta su uradili od hotela sa 10 zvjezdica.

Međutim, kako ukućani nisu poduzeli mjere, Veliki šef je odlučio da ih sve kazni i to kaznom od 30.000 dinara. Svi učesnici će da plate svoj dio kazne i tako će da bude fer odlučeno.

Kako god, David ponovo ostaje bez honorara. Danima ništa nije zaradio, novinari ga provociraju, posvađan je sa najboljim drugom i još sada kazna, David je potpuno poludio.

Danas je sjedio u čamcu i rekao da će da štrajkuje glađu kako bi ga pustili da ide kući.

Ana ga je molila da jede ali nije htio. Izgleda da je David čvrst u svojoj odluci ili je to samo sit pričao. Da li bi voljeli da napusti David rijaliti? Pišite nam.

Facebook Comments
Shares