DAVID JE SPAVAO SA DRUGOM UKUĆANKOM: Dok se Ana provodila na ostrvu, evo kako se David opustio!!! - Apotekica

DAVID JE SPAVAO SA DRUGOM UKUĆANKOM: Dok se Ana provodila na ostrvu, evo kako se David opustio!!!

David Dragojević i Ana Korać su ušli u veliku raspravu i posljednjih dana kako se bliži kraj rijalitija, njihova veza je sve napetija. Iako tvrde da se mnogo vole i da jedva čekaju da izađu vani kako bi vezu nastavili na normalni način, David i Ana su u sve lošijim odnosima. Svakog dana je sve manje zajedničkih mišljenja.

 

 

 

 

 

 

Naime, Ana i David su se mnogo posvađali dok je Ana imala razgovor sa novinarem Milanom Miloševiće. David je itekako pokazao ljubomoru a i Ana se nije predavala.

Nakon toga, Ana je morala da ide na Rajsko ostrvo jer je kuma Sanji Stanković koja se danas udaje za Savu Perovića. Vjenčanje je velika ceremonija a kako su to učesnici sve organizovali saznati ćemo večeras.

Međutim, dok se Ana provodi na Rajskom ostrvu, David je sebi našao zanimaciju. Što nikada nije činio, sada je uradio.

Uzeo je kofu i džoger i izbrisao sve podove u Bijeloj kući. Ovo njemu ne priliči pored toliko žena koje su zajedno sa njima tu ali svaka čast za ovaj gest.

Da su svi kao David, Bijela bi vila blistala od čistoće. U suprotnom, od smeća i njihove prljavštine se ne vidi caklina čistoće. Jedva čekamo da vidimo kako se odvija vjenčanje.

Facebook Comments
Shares