Darko Lazić otkrio da se NIKADA neće odreći ovoga, pa čak ni zbog nesreće koju je imao!!! - Apotekica

Darko Lazić otkrio da se NIKADA neće odreći ovoga, pa čak ni zbog nesreće koju je imao!!!

Iako je Darko Lazić dočekao Novu Godinu u Institutu za rehabilitaciju Selters, dočekao ju je sa osmijehom. Svaki dan odlazi na fizikalne terapije kako bi mogao samostalno da hoda, ali za sada nema nikakvog poboljšanja. Darko i dalje vjeruje i trudi se koliko može.

Loading..

 

 

 

 

Darko Lazić je odlučio da progovori o svemu što se desilo i otvorio nam je svoju dušu. Ispričao nam je sve što mu se desilo u posljednjih nekoliko mjeseci.

Rekao je kako je sada dobro i kako ima malih napredaka ali kriju od javnosti. Uspio je sam da pomakne svoju desnu nogu i doktor je prezadovoljan njegovim trudom.

Rekao je da sluša ljekare sve što mu kažu ali nikada se neće odreći kafane jer to je njegov život. To samo znači da će nastaviti da pjeva ali i ne da će da se druži sa ološima. To je i sam priznao. Rekao je da je tome kraj.

Rekao je da je ova nesreća pokazala tko su mu pravi prijatelji i tko ga voli. Do dana te nesreće je imao samo ljubomorne oko sebe i to želi da promijeni.

Dodao je da 2018. godina nije loša bila, ipak će Marina da mu rodi sina a to ga čini mnogo srećnim. Kaže da jedva čeka da vidi kćerkicu i da joj sve prenese a odao je i da je smršao 20 kilograma.

Facebook Comments
loading...
Shares