Na našoj estradi kako i sami znate nalazi se veliki broj pjevača i pjevačica koje mnogi ljudi slušaju. Međutim jedna od pjevačica koja je jako dugo na našoj estradi i jako je velika zvijezda je Dara Bubamara. Pored jako velike karijere o njoj se jako često govori u medijima o njenom burnom životu i samim time mnogi prate sva dešavanja u njenom životu. Tako je sada do nas došla informacija koja je sve šokirala.

Naime, radi se o tome da je ona prije par dana dala jednu izajvu u kojoj je ponizila cijeli Balkan i mnogi kada su čuli ove njene riječi ostali su u šoku. Radi se o tome da je ona govorila o svom sinu gdje je rekla kako se maksimalno trudi da mu obezbjedi sve. Pored toga dodala je kako on mora da ih samo u privatnu školu jer je samo to način da bude kulturan, a isto tako ona ne želi da on ide u školu sa polupismenom djecom.

Samim time ona je ponizila svu djecu koja idu u državnu školu te mnogi su ostali bijesni poslije ove njene izjave. Šta vi mislite o ovome što je ona rekla prije par dana i tako izazvala lavinu komentara. Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima ispod ovog teksta.