Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Dalilinom ocu pozlilo: ”Maloprije su me pustili iz bolnice, zbog njenog ponašanja sam tu i završio” Huso ima poruku za Dalilu i Dejana – Apotekica

Ovih dana digla je se velilka prašina oko javne prevare u rijaliti šou ”Zadruge 5”. Dalilin otac Huso Mujić oglasio se zbog kćerkinog ponašanja, koje nimalo nije očekivao. Završio je u bolnici već treći put, i to sve zbog ove novonastale situacije, koja svaki čas postaje neizvjesnija. Kako Dalilin otac ovo ne može da gleda, ovo sve govori o tome koliko ga dotiče to što se Dalila tako ponaša prema Dejanu.

Izjava Dalilinog oca dijeli se na svim društvenim mrežama, a narod ga smatra jako poštenim čovjekom. Pogotovo nakon što su čuli njegovu stranu priče i koliku podršku daje svom zetu Dejanu. Rekao je još da će i zajedničku kuću prepisati upravo njemu, Dejanu jer je on gradio i u jednom trenutku sve izgubio.

Pri izlasku iz bolnice imao je glavobolje i mučninu, no sada se osjeća bolje uz terapiju. Na Dalilu je jako ljut, a Dejanu su uvijek vrata otvorena,kako navodi.