Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Da li se sjećate njih? Svirali su u Beogradskim ulicama, danas žive u Beču! Sada već odrasli ljudi – Apotekica

Prije 11 godina pobijedili su na takmičenju ” Ja imam talenat ” , i osvojili mnoga srca gledaoca. Osvojili su nagradu u vrijednosti od 100 hiljada Eura, tada mladi Danijel, Darko, i Sandra. Nakon pobjede preselili su u Austriju sa roditeljima.

Njihova muzikalnost proširila se cijelom Evropom, i ostali su da žive u Beču. Kupili su i plac gdje će uskorije vrijeme početi sa gradnjom kuće, ali također to nije jedina gradnja. Njihova karijera je u usponu.

Pilerovi su se također ispunili i ulozi roditelja, ova dva brata već imaju svoju porodicu, za koju grade kuću od 560 kvadrata. S ciljem da svi ostanu zajedno pod istim krovom.

Kako ističu većinu vremena provode vježbajući, sa violinom i harmonikom. Oni su trostruki prvaci u svijetu kamerne muzike, za što je zadužan njihov predani rad i trud.

Trenutno sviraju u vojnom orkestru, prave solo koncerte uz Austrijski orkestar, vježbaju i idu na takmičenja. Fali im život u Srbiji, pa vrlo rado obilaze rodni kraj. Ističu kako u privatno vrijeme slušaju narodnu muziku.