Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Da li možete pronaći jedno slovo među brojevima? Ukoliko uspijete vi ste genijalac! Gotovo 90% nije uspjelo pronaći! – Apotekica

U nastavku pogledajte veoma interesantnu mozgalicu, vjerujemo da je svima zanimljiva i da će je mnogi pokušati riješiti. Pogotovo ovakav tip mozgalice uvijek je dobrodošao za one kojima je dosadno, imaju viška vremena i slično. Mnogo toga nam nude ne samo da ubijaju vrijeme,već pomoću njih stičemo razne sposobnosti od : moći zapažanja, sposobnost snalaženja itd…

Danas možemo ih pronaći svugdje,virtuelni svijet je dio nas i naše svakodnevnice. Također postaju zanimljivije kada se rade u parovima ili u krugu porodice. Sa vremena na vrijeme godilo bi igrati ovakve tipove igrica jer je to odmor od ostalih stvari.

Za ovu mozgalicu potrebno je 100% koncentracije da biste je uspjeli riješiti! Tu se nalazi mnogo brojeva, ali ima jedan uljez, a to je jedno slovo.

Vaš zadatak je da pronađete slovo u što kraćem roku. Analiza ove mozgalice pokazuje da je samo 1 od 5 osoba je uspjela da pronađe slovo i riješi.

Da li ste vi mogli pronaći? Ukoliko niste mi ćemo vam olakšati i objaviti u nastavku. Slovo se nalazi ovdje: