Da li još uvijek pamtite Šabanovu Cucu? Mnogo se promijenila, ne bi je mogli prepoznati kada bi je vidjeli! - Apotekica

Da li još uvijek pamtite Šabanovu Cucu? Mnogo se promijenila, ne bi je mogli prepoznati kada bi je vidjeli!

Sigurno se svi sjećate Šabanove Ivone, za koje su mediji mnoge mjesece pisali. Bili su glavna tema tabloida i bili su na svakoj naslovnici. A da li ste je zaboravili? Znate li kako danas izgleda?

Loading..

 

 

 

 

 

Šaban Šaulić je prije samo 3 godine, bio glavna tema novinara zajedno sa Ivonom Negovanović u svim novinama. Svaka naslovna strana je bila njihova.

To sigurno nijedno od njih nije očekivalo, ali zaista je tako bilo. Paparazzi su ih stalno pratili i snimali, i često su ih viđali kako se grle i ljube. Iako su to svaki put demantovali, dokazi postoje.

Čak je Ivona poznatija kao Cuca, došla da se takmiči u Zvezdama Granda ali Saša to nije dopustio jer je znao kakvi će problemi da nastanu. Prije tog takmičenja, iza nje je i propalo takmičenje Pinkovih Zvezda.

A onda je odlučila da okuša sreću kao rijaliti takmičar, bila je prvo u Parovima a onda i na Farmi. Nijedno takmičenje nije završila kao pobjednica a i tamo je pričala da je bila ljubavnica ove muzičke legende.

Danas Cuca se ništa nije promijenila, ostala je ista. Ne želi samo da bude više dio javnosti i to je jedina njena promjena, a tko bi to očekivao od nje? Mi ipak mislimo da ona ima završni udarac za Šabana i da će uskoro da ga iskoristi.

Facebook Comments
loading...
Shares