Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Da li je ovo njegova osveta!? ”Tanja je godinama šmrkala, a sad će da je drnda Draško! – Apotekica

Prije nekoliko dana vijest da je mladi gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković u ljubavnoj vezi sa pjevačicom narodne muzike Tanjom Savić, šokirala je javnost.

Ova vijest se saznala kada je voditeljica Pink televiziji Jovana Jeremić otkila da je Draško Stanivuković upoznao pjevačicu jer je išao na njene koncerte, a njihovi zajednički prijatelji su mu pomogli da stupi u kontakt s njom.

Najprije su počeli da se druže. Njihovo druženje je postajalo sve intenzivnije, da bi se na kraju pretvorilo u ljubavnu romansu. Nekoliko dana kasnije, novinarka ih je srela na Jahorini dok su zajedno ručali.

U vrijeme kada se pojavila njihova zajednička fotografija, Tanja je idalje bila u braku sa Dušanom, dok je Draško imao zaručnicu koja ga je čekala kod kuće. Dušan nije mogao da zanemari ovo, pa se oglasio povodom svega i počeo da prijeti mladom gradonačelniku.

Nije štedio ni Tanju, pa je nju okrivio kako je nekoliko puta šmrkala, a da za to navodno znaju i neke osobe koje rade u hotelu smještenom u Novom Sadu.