Da li je kič ili luksuz? Pogledajte Mercedes od svarovskih kristala i zlata, mnogi su zanijemili kada su vidjeli! - Apotekica

Da li je kič ili luksuz? Pogledajte Mercedes od svarovskih kristala i zlata, mnogi su zanijemili kada su vidjeli!

Neki nemaju novca ni za Golfa najgoreg koji ne košta ni 1000 KM, a neki imaju novca pa sebi prušte razne marke automobila, u ovom slučaju marke Mercedes, pa im i to nekad dosadi i odluče iz čistog hira da ih pozlate. Više to ne liči na auto, nego na ukrasnu figuru.

Loading..

 

 

 

 

 

Ovaj sportski automobil je pokupio milione pregleda i dijeljenja, zaista je malo reći da je lijep. Pogledajte kako on izgleda u nastavku pa nam napišite svoje mišljenje.

Svarovski kristali, zlato, titanijum i ko zna šta još ima na ovom sportskom automobilu, samo je presudilo tome da se teže u njega gleda. Koliko samo sjaja i luksuza na njemu ima, to je nevjerovatno.

Ovaj automobil se nalazi u japanskom gradu Čibi, a još uvijek ne znamo ni cijenu ni vlasnika istog.

Mnogi kažu da je vredniji od milion eura, dok drugi kažu da vrijedi od prilike 742.000 eura. Kako su to zaključili ni sami ne znamo, ali to su glasine.

Međutim, nas zanima šta vi mislite sada kada ste ovo vidjeli? Da li je ovo samo luksuz ili je kič i pretjerivanje? Zbog čega pozlatiti auto a ne pomoći nekome kome je možda potrebnije, ovo svakako može neko da udari i eto, sve ode u propast. Šta vi mislite o svemu tome?

Facebook Comments
loading...
Shares