Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Da li imate viška kilograma, ili vam fali koji kilogram više? Pogledajte idealnu težinu prema građi i godinama! – Apotekica

Svi smo se mi nekada zapitali da li je to naša ”normalna” tjelesna težina. A i mnogo njih pretjeruju u variranju težine. U prilogu donosimo kako su stručnjaci istražili koja je to savršena težina za svakog pojedinca. Koja se koristi svakodnevno ukoliko želite da saznate nastavite čitati daljni post, što Vam donosimo i dodatno pojašnjavamo.

Ovom tablicom riješeno je mnogo toga. Nekada višak kilograma je do građe tijela, za nekoga je to normalna kilaža a za nekoga je ogromni višak. Ne morate se više mučiti, kada ćete saznati putem ove tablice koja je to Vaša savršena građa.

Nalazi se tablica pomoću koje možete riješiti svoj problem i dobićete odgovor na Vaše pitanje. Mnogi treneri koriste se njome kako bi pomogli svojim klijentima. Zapravo ova tablica predstavlja odnos težine i visine zdravog čovjeka. Tablica obuhvata sve vrste ljudske građe te je za krhku,normalnu i širokokostnu građu tijela. Pa pogledajte u daljnem postu fotografiju tablice, i pronađite se!