Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Da bi prehranila porodicu skinula je hidžab, prodala bubreg i radila na građevini! – Apotekica

Egipćanka koja je za kratko vrijeme dospjela u javnost iz dana u dan šokira sve svojim ponašanjem. Njeno ime je Baheya Ali Suleimana, koja je počela da obavlja muške poslove, morala je da donira i proda bubreg i to sve da bi njena porodica imala šta da jede.

Ona je bila gost u jednoj od njapopularnijih njihovih emisija ”90 minuta” gdje je odgovarala na sva pitanja postavljena od strane voditelja Moataza El. Demerdasha.

Navodi kako njen muž ne može da se brine o porodici i da zarađuje jer je invalid. Obzirom da je njeno troje djece patilo i nisu imali šta da jedu, ona je na kraju odlučila da skine hidžab, ošišala je svoju kosu, obukla mušku odjeću i otišla u potrazi za poslom.

Izgledala je baš kao muškarac i najprije je počela da radi na jednoj građevinskoj izgradnji. Da bi zaradila i dodatni novac, često se dešavalo da produži svoje radno vrijeme. Kada je policija saznala da nije muškarac, spriječili su je da radi.

Morala je da plati kaznu, ali obzirom da nije zaradila novca koliko je željela, onda je prodala i bubreg, te makar na taj način pomogla svojoj porodici u finansijama.