Zadnja 4 dana Jelena Karleuša je doživjela nešto nevjerovatno. Ponovo su svi mediji samo okrenuti prema njoj i o njoj se piše svaki dan. Svaki dan portali pišu razne vijesti i razne natpise o njoj i njenom suprugu Dušku Tošiću. 7. januara na Božićnom ručku de dešava da u njihovom domu ispred obje porodice on napada Jelenu, prvo je red svima pljunuo i nakon toga i ošamario.

Nije ni pola sata prošlo od tog nemilog događaja Duško je završio u policiji i davao je izjavu a onda je od Suda dobio i čestitku da ne smije da prilazi kući koja i nije njegova. Sada se uveliko spekuliše da bi mogao da se desi i razvod koji će da košta kao nikada do sada.

Sve što su stekli zajedno treba da dijele po pola. Ako se uzme u obzir da je Duško od fudbala zaradio skoro 20 miliona eura a onda se jasno zna koliko Jelena od svega ovog profitira. Mnoge žene poznate su stale na stranu Jelene Karleuše a kako bi sve prošlo bez Jelene pa se ona oglasila u jutarnjem programu.

Naime ona je ušla u studio i emisija je krenula sa rečenicom “Stop nasilju nad ženama” Aludiralo se na događaj sa Duškom te ej rekla da je jako teško da se nosi onakva gromad od žene na leđima kao što je to Jelena.