Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

CRNA HRONIKA: Na ovoj cesti su poginuli Šaban, Toše i Dolores, a sada je smrtno stradala još jedna poznata ličnost! – Apotekica

Kako saznajemo, prije nekoliko dana desila se još jedna strašna saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovala Hanka Paldum. Njen automobil je potpuno uništen, ali na svu sreću pjevačica se izvukla bez većih povreda.

Ona je trebala da se dogovori oko nekih nastupa u Zagrebu, pa je krenula autoputem A3. Blizu Ivanić grada desio se stravični udes, a upravo na tom mjestu je još poznatih ličnosti imalo saobraćajne nesreće. Postavlja se pitanje da li je taj dio puta omađijan!

Na ovom dijelu puta desila se saobraćajna nesreća koja je ostavila veliki uticaj na ljude širom svijeta, odnosno kada je poginuo makedonski pjevač Toše Proseski. Vijest o njegovoj smrti uznemirila je mnoge, ljudi koji ga vole nisu mogli da vjeruju da se to desilo, a ni dan danas neki ne mogu da se pomire s tim.

Ubrzo poslije njega je saobraćajnu nesreću doživjela i Dolores Lambaša. Urađeno je nekoliko istraživanja kako bi se saznalo šta se dešava sa tom dionicom puta, ali niko ništa nije saznao.

Prema statistici na ovom dijelu je u posljednjih deset godina desilo se više od 2 000 saobraćajnih nesreća, a mnoge od njih su i kobno završile.