Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Članovi žirija ”Zvezde granda” je izvrijeđali i djevojka napustila takmičenje! Evo šta je Marija rekla povodom toga.. – Apotekica

Nakon što je takmičarka Anastasija Ićupur dobila niz uvreda zbog svog nastupka u takmičenju ”Zvezde Granda”, odlučila je da napusti isto takmičenje.

Prva je započela Ana Bekuta koja je rekla kako joj se ne dopada stajling niti jedne takmičarke, te da izlaze na scenu u provokativnim kostimima. Na njen komentar nadovezali su se i drugi članovi žirija. Među njima je nastala velika diskusija, jer su neki podržavali djevojke, a neki su ih jako osuđivali.

Na cijelu ovu priču oglasila se i Marija Šerifović , koja je na svom Instagram profilu napisala:

” Dobar dan, dobri ljudi. Cijelo vrijeme mi pišete poruke i mogu samo da vam kažem kako mi je DM pretrpan. Sve što sam rekla u emisiji i sada stojim iza toga, mislim da je ispravno i korektno što sam rekla. Iznenadila sam se kada sam saznala da je takmičarka Anastasija Ićurup odlučila da napusti takmičenje.

Vjerujem da joj nije dobro zbog cijele one situacije koja ju je zadesila. Postavlja se pitanje da li bih ja to uradila!? Ne, naravno da ne bih, nego bi se namjerno još više trudila da budem što bolju, u inat žiriju. Ovo što je ona uradila nije pravo rješenje!”

Šta vi milsite o ovoj situaciji!? Smatrate li da su članovi žirija pretjerali ili je zaista dosta da se djevojke onako oblače i izlaze na javnu scenu!? Mislite li da je Anasatsija trebala napustiti takmičenje!?

Svoje mišljenje nam pišite u komentare!