Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Cijelu Srbiju potresla vijest o smrti mlade: Zapjeva pjesmu od Ace Lukasa i srušila se! – Apotekica

Aca Lukas jedan je od najpopularnijih pjevača na našim prostorima sa dugogodišnjom karijerom i velikim brojem hitova. On je poznat i po tome što će svima da kaže ono što zaista misli, ne uvijajući u foliju, pa često se desi da je u konfliktu sa nekim svojim kolegom.

Nekoliko puta prilikom gostovanja u raznim emisijama, otkrivao je kako je nastala pjesma ”Lešće” i kome ju je posvetio, a onda je otkrio sve o pjesmi ”Kuda idu ljudi kao ja”. Ali, najviše bi se iznenadili kada biste saznali kako je nastala pjesma ”Počnite bez mene”.

U Bratuncu je 2008. godine preminula Ivana Blagojević koja je imala samo 24. godine, a to je ujedno bio i dan njene svadbe. Ona je naručila da joj bend otpjeva pjesmu od Ace Lukasa ”Počnite bez mene”, a kroz samo nekoliko minuta se srušila sa sred sale.

Sve prisutne zvanice potrčale su prema njoj kako bi vidjeli kako je i o čemu se radi, poznali su i hitnu pomoć, ali niko joj nije mogao pomoći jer je bila mrtva. Ljakari su utvrdili da je imala srčani udar.

Njen najljepši dan je na kraju bio dan žalosti u Republici Srpskoj, a Aca Lukas također, nije mogao da ostane ravnodušan kada je saznao za ovu situaciju.