Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Cijeli Balkan se smije Dalili: Uhvaćena je u laži, a ovaj video to i dokazuje! – Apotekica

Dalila Dragojević uspjela je da u kratkom vremenskom roku postane jedan od najomraženijih rijaliti učesnika svih sezona. O njoj se mnogo govori, a svjedoci smo da se radi samo o negativnih i ružnim komentarima. Svaka njena riječ se pomno prati, a onda slijede dokazi koji je demantuju i pokazuju koliko je ova osoba spremna da laže.

I prije nego je ušla u ovu sezonu rijaliti programa Zadruga, ona je vodila Youtube kanal, gdje je govorila o čistoći i koliko voli da čisti porodični dom.

Međutim, u zadruzi je uspjela nekoliko puta da demantuje samu sebe, kada je ostavljala neuredne stvari i nije uopšte čistila. Jedino što zna jeste da proziva druge djevojke da su neuredne, iako ni sama nije mnogo bolja.

Cijeli Balkan je sada ismijava, pravi razne šaljive klipove na njen račun. Mnogi se pitaju kako li će izdržati sav pritisak kada izađe iz rijalitija, obzirom da je i sama priznala da joj pri izlasku bude teško, i da joj je Dejan pomagao da se izdigne iz cijele situacije.

Gnjev javnosti je privukla nakon prevare muža u rijalitiju, predstavljanjem sebe kao lažnog moraliste. Iako je Dejan prevaren, ona pokušava na sve načine da napravi žrtvu od sebe, a nije ni svjesna šta je čeka napolju.