Jedna od jako dobrih i najdražih muzičkih zvijezda sa naših prostora bez sumnje jeste Snežana Đurišić. Ona je dugo na javnoj sceni a pored toga jako puno ljudi ima koji je vole, prate i podržavaju u njenom poslu. ALI NIKO nije imao pojma da je ovo jedina, prava istina. Pjevačica je navodno kako smo uspjeli da saznamo je krila sve ovo jer je htjela da sačuva svoju karijeru i ni u jednom slučaju nije htjela ovo da ugrozi. Kako smo saznali Snežana nije imala svoje Srpsko državljanstvo i kako smo uspjeli da saznamo sve je to krila.

Kćerka joj odavno nije u Srbiji i živi u Americi i tamo je sa svojom porodicom. Jako je sretna i formirala je tamo život. Ona je tokom života tamo dobila i državljastvo pa je i Snežena tako radi nje odlučila da zatraži Američko državljanstvo da bi se napravilo spajanje porodice.

Još uvijek nismo sigurni da je ovo informacija koja je tačna ni ti da li je dobila odobrenje od vlade da li pjevačica ipak treba da dobije državljanstvo. Mi smo radili sve da bi je kontaktirali i saznali o čemu se ovdje radi ali nije nam odgovorala ali sada možemo samo da govorimo da su ovo spekulacije.