ČEDOMIR JE OBJAVIO SLIKE CECE KADA JE BILA U ZATVORU: Ono šta su joj tamo radili, nije za JAVNOST ali je ipak OBJAVLJENO! - Apotekica

ČEDOMIR JE OBJAVIO SLIKE CECE KADA JE BILA U ZATVORU: Ono šta su joj tamo radili, nije za JAVNOST ali je ipak OBJAVLJENO!

Čedomir je već više od 15 godina u svađi sa Svetlanom Ražnatović. Njihova svađa je krenula od 2003. godine kada je Svetlana bila uhapšena a Čedo se pobrinuo da Cecu smjeste u najgore uslove u zatvoru. Još uvijek nije poznato zbog čega su to uradili Ceci.

Loading..

 

 

 

 

 

Naime, Ceca je ponovo Čedu vidjela na proslavi Željka Joksimovića kada su mu se rodile blizankinje. Tada je okrenula glavu i prevrnula očima a onda rekla da za te greške će savjest da plati svima koji su joj zagorčali taj period života.

Ceca ipak nije pokleknula i uspjela je da postane Srpska diva. Čedo je ubrzo nakon toga objavio njene slike iz zatvora. Niko se tome nije nadao.

Ceca je ovako izgledala u zatvoru iako mnogi tvrde da je to bila montaža. Bila ili ne, poruka Čede je i više nego jasna.

On zna šta je htio da kaže sa ovim ali njegova je šteta jer ponovo ne može da uhapsi Cecu koja je sada mnogo imućna i ima ogromno bogatstvo.

Ceca je na sve ovo rekla da će njihova savjest da plati jer oni znaju kako su je nepravedno mučili u zatvoru. Ceca je ni kriva ni dužna bila u zatvoru i to mnogo duže od velikih robijaša.

Facebook Comments
loading...
Shares