ČEDOMIR JE OBJAVIO SLIKE CECE KADA JE BILA U ZATVORU: Ono šta su joj tamo radili, nije za JAVNOST ali je ipak OBJAVLJENO! - Apotekica

ČEDOMIR JE OBJAVIO SLIKE CECE KADA JE BILA U ZATVORU: Ono šta su joj tamo radili, nije za JAVNOST ali je ipak OBJAVLJENO!

Čedomir je već više od 15 godina u svađi sa Svetlanom Ražnatović. Njihova svađa je krenula od 2003. godine kada je Svetlana bila uhapšena a Čedo se pobrinuo da Cecu smjeste u najgore uslove u zatvoru. Još uvijek nije poznato zbog čega su to uradili Ceci.

 

 

 

 

 

Naime, Ceca je ponovo Čedu vidjela na proslavi Željka Joksimovića kada su mu se rodile blizankinje. Tada je okrenula glavu i prevrnula očima a onda rekla da za te greške će savjest da plati svima koji su joj zagorčali taj period života.

Ceca ipak nije pokleknula i uspjela je da postane Srpska diva. Čedo je ubrzo nakon toga objavio njene slike iz zatvora. Niko se tome nije nadao.

Ceca je ovako izgledala u zatvoru iako mnogi tvrde da je to bila montaža. Bila ili ne, poruka Čede je i više nego jasna.

On zna šta je htio da kaže sa ovim ali njegova je šteta jer ponovo ne može da uhapsi Cecu koja je sada mnogo imućna i ima ogromno bogatstvo.

Ceca je na sve ovo rekla da će njihova savjest da plati jer oni znaju kako su je nepravedno mučili u zatvoru. Ceca je ni kriva ni dužna bila u zatvoru i to mnogo duže od velikih robijaša.

Facebook Comments
loading...
Shares