Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Cecina rodna kuća: Definitivno najveća u selu! Dala je ogroman novac za renoviranje, a tek luksuzom koji odiše ostavlja bez daha! – Apotekica

Njenu vilu na Dedinju svi znaju, ali pogledajte i ovu kuću koja će Vas oduševiti. Nikada nije skrivala svoje porijeklo, naime Ceca je iz mjesta Žitorađa u blizini Prokuplja , i uvijek je rado govorila o njemu, lijepom djetinjstvu provedenom. Nedavno je podijelila sa svojom publikom snimak na kojem se nalazi u svome zavičaju. Na svome Instagramu pohvalila se svojim zavičajem a osjećaj pripadnosti odiše snimkom.

Svoju kuću je renovirala, i dobila je potpunu drugu dimenziju! A prethodno izdanje nismo mogli pronaći kada je ona odrastala u njoj. Luksuz sami a i kako ne bi kada je vlasništvo ove zvijezde! Također je osigurana velikom ogradom ali i videonadzorom. Fanovi su se ipak oduševili jer je Ceca podijelila sa njima ipak nešto privatnije, po čemu nije poznata. Ali na ovome joj mnogi zavide, zapravo i njena djeca vole često obilaziti ovu kuću, pogotovo njen sin Veljko. Koji tu dolazi kako bi pobjegao od gradske buke.