CECE SVE OSTAVILA BEZ RIJEČI: Objavila je da se udaje ali ni manje ni više nego za čovjeka koji je tu cijelo vrijeme a da nismo ni znali! - Apotekica

CECE SVE OSTAVILA BEZ RIJEČI: Objavila je da se udaje ali ni manje ni više nego za čovjeka koji je tu cijelo vrijeme a da nismo ni znali!

Svetlana Ceca Ražnatović godinama unazad nema nikoga i od kako je preminuo njen suprug Arkan Ražnatović ona nikada se nije vezala ni za koga. Međutim, sada su je raskopali i javno objavili. Ceca ovo sigurno nije očekivala ali i ne mari za komentare. Ceca i dalje uživa u svome luskuzu i slobodi.

 

 

 

 

 

 

 

Naime, Ceca je oduvijek važila za jednu damu i nakon smrti njenog muža, nikako se nije vezala ni za koga. Međutim, sada su je jedni astrolozi otkrili.

Iako mnogi ne vjeruju u te priče, tako isto nisu vjerovali ni babi Vangi pa se sada mnogo plaše zbog njenih predviđanja. Tako je isto veliki upitnik i ova gospođa.

Naime u videu ispod posljednje slike možete da poslušate šta je sve rekla za našu damu iz Srbije. Ipak nije sve tako bajno kao što Ceca predstavlja.

Mnogi su rekli kako je njen muž negdje skriven i da se zbog toga nikada nije ni udala jer još uvijek ima svog dragog ali naravno da su to sve nagađanja i niko ne može da tvrdi sto posto da je to istina.

Šta vi mislite dragi naši, šta je od svega prava istina? Ježite li se na pomisli da je Arkan negdje živ i uživa u raskoši?

Facebook Comments
loading...
Shares