Ceca zaboravila da treba da nosi gaćice: U providnoj haljini, sve se ocrtavalo! Ovo morate vidjeti, baš je sva ostarila! - Apotekica

Ceca zaboravila da treba da nosi gaćice: U providnoj haljini, sve se ocrtavalo! Ovo morate vidjeti, baš je sva ostarila!

Svetlana Ražnatović Ceca je mnogo poznata javna ličnost i često imamo priliku da čitamo o njoj i da slušamo razne vijesti. Zaista je mnogo popularna a to ukazuje i da mnogo i vrijedno radi, jer u suprotnom niko za nju ne bi znao.

Loading..

 

 

 

 

 

Naime, Ceca je ovaj put na scenu izašla u crnoj uskoj haljini, koja je sa strane imala čipkani providni razrez i vidjelo se da ona ne nosi gaćice. Često o tome diskutuju i često se one pravdaju kako nose gaćice, ali sada je dokazala da to ne radi.

Pogledajte i sami na sljedećoj slici i uvjerite se da li ih nosi ili ne. Ovo je zaista pretjerano, ali njen izbor svakako. Svako od sebe pravi ono što želi da bude, slažete li se sa nama?

Na ovom nastupu je imala visoke potpetice i pored sebe u bekstejdžu je imala i baletanke jer nije mogla da hoda u tako visokim štiklama.

Njih koristi samo na sceni i po potrebi. Nekada i na scenu izađe u manjim potpeticama jer otkriva da ne zna baš u visokim da hoda. Preteška je za to.

Ali da je Ceca uspješna i lijepa, zgodna i atraktivna, to sve stoji. Ali naravno da postoje i njene greške i mane, jer niko nije savršen.

Facebook Comments
loading...
Shares