Ceca se konačno oglasila i poručila Jeleni neke stvari kao dio osvete do sada koju joj nije mogla nanijeti: Ovo su jako grozne riječi!!! - Apotekica

Ceca se konačno oglasila i poručila Jeleni neke stvari kao dio osvete do sada koju joj nije mogla nanijeti: Ovo su jako grozne riječi!!!

Svetlana Ceca Ražnatović je mnogo godina u svađi sa Jelenom Karleušom i sama Jelena je rekla da između njih nikada neće pasti pomirenje. Naime, jučer se odlučila oglasiti i Svetlana Ražnatović i prozvala Jelenu preko Instagrama a sumnjamo da joj to Jelena neće uzvratiti.

Loading..

 

 

 

 

 

Naime, Ceca je primijetila da se u roku od 24h njen broj pratilaca povećao i počela je da sumnja da se nešto sumnjivo dešava. Shvatila je da neko kupuje njoj pratioce i zbog toga se oglasila.

Na sljedećoj slici ćete vidjeti kako je napisala a i sami znate da su pričali da “neko” kupuje pratioce pa zbog toga ima preko milion pratilaca.

Naime, kao i što vidite, Ceca je napisala da se desi vještački skok od 50.000 novih pratilaca na Instagram profilu a to ona zna da je nemoguće za 24h.

Zna da neko stoji iza toga ali ne želi da zna tko je nego ga preklinje da prestane. Ona ne želi kupljeno vještačko okruženje kao što su neki uradili a znamo na koga misli.

Zbog toga se nada da će uskoro kazniti onoga tko se igra ovako sa profilima. A mi iskreno sumnjamo da Jelena ima veze sa svim ovim i da je nešto joj uradila, jer i sama ima problema da bi se baš sada bavila Cecom.

Facebook Comments
loading...
Shares