Ceca javno progovorila o svojoj bolesti: Opasno je bolesna i to krije skoro 2 godine! - Apotekica

Ceca javno progovorila o svojoj bolesti: Opasno je bolesna i to krije skoro 2 godine!

Svetlana Ceca Ražnatović je na nagovor medija priznala šta joj se dešava u zadnje vrijeme. Otkrila je da je imala mnogo problema sa zdravljem ali da se ni jednog trenutka nije plašila ili to samo onako kaže. Ali problemi sa zdravljem mogu još uvijek biti prisutni ukoliko se ne bude kontrolisala.

 

 

 

 

 

Ceca je otkrila da je imala mnogo problema sa zdravljem zbog toga što joj se voda nakupljala u organizmu i imala je usporen rad metabolizma, ali to ona kaže da je postalo često i izlječivo je pa se ne boji.

Kaže da se to danas mnogima dešava i da nema potrebe da se brine oko toga pa je ostala smirena i kaže da se sada dobro osjeća.

Otkriva kako nije imala nikakve simptome niti tegobe, jednostavno se desilo.

Podsjećamo vas da je nedavno Ceca dočekala Putina u Srbiju i to zajedno sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i članom Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Miloradom Dodikom.

Otkrila joj je da joj je mnogo drago što je bila zajedno sa njima i dočekala predsjednika Ruske Federacije, to je za nju bila velika čast. Mnogo je bila nasmijana i sretna, pa je poručila svima da se ne brinu jer će ona živjeti još mnogo godina.

Facebook Comments
Shares