Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ceca isprozivala snahinu majku: ” Živi na selu, oko nje goveda, kokošiji izmet, sve se usmrdilo na štalu..” – Apotekica

Jedna od najpoznatijih i najatraktivnijih pjevačica na našim prostorima zasigurno je Svetlana Ceca Ražnatović. Nju mnogi vole ne samo zbog njenih hitova i prelijepih pjesama, nego i zbog mnogih drugih stvari koje radi.

Gdje god da se pojavi, svako želi da je vidi i upozna, a pjesme su jako kvalitetne i rado se slušaju na raznim mjestima i za sve prigode. Ceca ima iza sebe brak sa pokojnim Arkanom, sa kojim ima i dvoje djece, koja su sada odrasla i uspješna u svojim poslovima.

Njen sin Veljko prije nekoliko godina odlučio je da stane na ludi kamen i oženio Bogdanu Rodić, koja se bavila košarkom. Ubrzo je mladi bračni par dobio i sina, kojem su dali ime po Veljkovom ocu, tačnije Željko Ražnatović.

Željeli su da voden miran život, daleko od očiju javnosti i gradske buke, pa su se preselili njih troje u Bogdanino rodno mjesto, tačnije u Titel. Velika Cecina popularnost ne bi se dobro odrazila na odrastanje njihovog sina i to je bilo presudno na ovu odluku.

Ceca je zajedno sa Anastasijom odlazila često im u posjetu. Ceca je često znala da prokomentariše kako je i ona nekada živjela na selu, ali da sada nikako ne bi mogla, jer joj smetaju životinje i smrad koji se osjeća od njih.