Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Brena će se iznenaditi kada sazna: Njen sin Viktor u ljubavnoj vezi sa starijom koleginicom! – Apotekica

Viktor Živojinović, sin pjevačice Lepe Brene, već neko vrijeme je u žiži javnosti, a naročito kada je prekinuo dvogodišnju vezu sa svojom djevojkom Sandrom Miljković. Kako se jedno vrijeme govorilo, njegova majka nije bila za tu vezu, jer je Sandra dolazila sa sela i iz siromašne porodice.

Međutim, sada se spekuliše kako je bacio oko na jednu majčinu koleginicu i da samo razmišlja o njoj. Njegovi prijatelji izjavili su kako se nikada ovako Viktor nije zaljubio i da izgleda kao da je na ”sedmom nebu”.

Dobili smo informaciju da je ta djevojka Lena Čolak, koju smo mogli da pratimo tokom takmičenja ”Zvezde Granda”. Oni se znaju već neko vrijeme, a prije nekoliko dana je i pjevala na proslavi koja je organizovana na imanju porodice Živojinović.

Viktor nije bio odmah prisutan, ali kada je došao i vidio nju odmah mu se pojavio osmijeh na licu. Pokušao je da je osvoji cijelu noć, a kako prisutni navode ni ona se nije bunila, nego je prihvatila njegovo udvaranje.

Ostaje nam da vidimo kako će Brena da reaguje na novu snajku, da li će joj se ona svidjeti ili će imati nešto i protiv nje.