SNEŽANA je neko ko je sa svojom popularnosti i svojim stavom i harizmom osvojila cijeli svijet. Ona je prije svega kako kažu ljudi uvijek bila dama, koja je držala do sebe a glavni razlog tome je njena poželjnost koja je uvijek bila na samom vrhu.

Snežana Savić je dama koja nikada ne priča o svom privatnom životu ali je svima poznato da je bilau braku sa Dragoslavom Lazićem te sa njim dobila i kćerkicu Anitu. Ona je glumica ali mnogi je ne znaju. Oni su sada u braku dobili blizance sina i kćerku ali javnost u to nije upoznata.

Moramo da kažemo kako je Snežana progovorila o svom pr0palom braku, istakla je da je smao nekoliko godina nakon što se Anita rodila njen suprug nju pre.vatio sa mlađom 30 godina od njega, istakla je da su uloge koje je igrala za pubIiku bile one koje je najlaše odglumiti, da su joj životne scene i životne uloge bile puno te.že i da se sa njim teže nosila. Evo njega , a tek nju kad vidite:

Snežana je govorila o propalom braku te je rekla da samo nekoliko godina prije nego li će se poroditi ona, njen suprug vara nju sa 30 godina mlađom djevojkom od njega te je istakla uloge koje je igrala da su nadmašile sve što je poslije dolazilo. Ona kaže da joj je lagano bilo da to glumi jer joj je život takav bio i da je teško se nosila sa svim što se dešavalo.