Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Bivši inspektor otkrio detalje koje je skrivao: Hoće li Zoran Marjanović dobiti doživotnu!? Istina napokon dolazi na vidjelo! – Apotekica

Prije pet godina desilo se surovo ubistvo pjevačice Jelene Marjanović, koje i dan danas nije razriješeno. Njeno beživotno tijelo pronađeno je u Borči, a prvi osumnjičeni bio je njen suprug Zoran Marjanović.

Iako je istraga već godinama u procesu, idalje se ne zna ko je počinio ovaj zlčin. Ispitano je oko 200 ljudi, kako bi se doznala istina, a svakim danom je izgledamo kao da smo dalje od prave istine.

Po prvi put se oglasio Žarko Popović Pop koji je u tom periodu, kada se desilo ubistvo radio kao šef odjela za krvne delikte i odlučio da kaže neke detalje o kojima javnost nije znala.

Na osnovu nalaza dobijenog obdukcijom, saznali su da je pjevačica bila živa kada je bačena u kanal, jer su pronađeni tragovi vode u plućima. Pored toga, tu je ležala bačena četiri dana, dok je nisu pronašli. Pronađeni su i tragovi udarca na tijelu, nastali od noža ili sjekire.

Obzirom da je njen suprug prvi osumnjičeni na početku je njegova priča bila neuvjerljiva, ali kako su se počeli pojavljivati dokazi i tragovi nasilja, policija je sve više ubijeđena da je on krivac.