Biti će vam mnogo krivo kada vidite da ovaj trik nikada niste vidjeli! Zauvijek će da vam se život olakša kada limun stavite u rernu i ovo uradite!!! - Apotekica

Biti će vam mnogo krivo kada vidite da ovaj trik nikada niste vidjeli! Zauvijek će da vam se život olakša kada limun stavite u rernu i ovo uradite!!!

Nadamo se da će nam ljeto uskoro doći jer ove kiše su postale alarmantne svima. Svi su se mnogo uplašili a čak su i neka područja poplavila. Ljudi su i više nego očajni ali nadamo se da će uskoro da se stanje stabilizuje. To nam najavljuju i metereolozi.

Loading..

 

 

 

 

 

Međutim, osim što nam dolazi ljeto, dolazi i ono loše sa njim a to je loš miris dnevnog boravka ili kuhinje od kuhanja kao i dosadnih insekata.

Komarci su nepodnošljivi ljeti ali konačno da otkrijemo neki dobar trik. Ovaj trik sa limunom ćete uvijek da koristite i biti ćete oduševljeni što ste to saznali.

Dovoljno je da samo uveče ugasite rernu električnog šporeta i da limun isiječete na kriške te da ga ostavite tako u rerni. Ujutru kada ustanete, upalite šporet i zatvorite vrata.

Neka bude na srednjoj jačini i ostavite jedno malo više od deset minuta. Nakon toga, otvorite rernu i pustite da onaj miris izađe iz nje.

Osim što vam kuća više neće neugodno da miriše, zauvijek ćete se riješiti komaraca i ostalih insekata. Biti ćete ponosni na ovaj jeftini trik ali veoma učinkovit. Nadamo se da će vam se svidjeti i dijelite dalje da vas mnogo vidi i olakša ljetnje dane.

 

Facebook Comments
loading...
Shares