Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Bili u svađi godinama: Pjevačica grli Marinkov sanduk i samo ponavlja jednu rečenicu! Svi su plakali za njom! – Apotekica

Na posljednoj počasti koja je održana za legendarnog pjevača Marinka Rokvića, okupilo se mnogo poznatih i javnih ličnosti koje su došle da se oproste od njega. Bilo je tu mnogo porodice, poznanika, kolega sa javne scene, a među prisutnima je bio i Alkesandar Vučić, presjednik Srbije.

Među masom se nalazilo i mnogo novinara koji su pokušavali kamerom da zabilježe svai detalj sahrane, ali i kako se ko od poznatih ponašao. Snimljeni su Nada Topčagić, Nenad Knežević Knez, Jelena Karleuša, ali i Milena Plavšić.

Kao što smo imali priliku nekoliko puta da čitamo, nakon smrti Marinka saznalo se mnogo toga. Jedna od zanimljivih stvari jeste da je on bio u jako lošim odnosima sa svojom koleginicom Nadom Topčagić. Ona se ipak pojavila na sahrani.

Prizor koji je bio iznenadio je i šokirao sve prisutne. Naime, Nada je u jednom trenutku prišla sanduku u kojem je bilo Marinkovo tijelo, zagrlila ga i počela jako plakati. Kroz suze je tražila oprost od njega z asve ove godine.

Svi prisutni su bili začuđeni i počeli plakati zajedno sa njom. Priznaju kako je ovo jedna od najpotresenijih scena koju su mogli vidjeti.