Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Bila je Brenina konkurencija po ljepoti, pa brzo nestala sa javne scene: Pogledajte kako danas izgleda! – Apotekica

Osamdesetih godina prošlog stoljeća na javnoj sceni pojavila se atraktivna plavuša Gordana Adamov, javnosti poznata i kao Lepa Lana. Svi su je upoređivali sa Lepom Brenom i govorili da su jedna drugoj konkurencija.

I dan danas dešava se da je povezuju sa popularnom pjevačicom, a Gordana ističe da joj to nije nikakav problem.

”Uvijek će nas povezivati i govoriti da smo konkurencija. To je sasvim normalno obzirom da je Zahar stvorio i nju i mene. Moram priznati da mi je to smetalo kada sam bila mlađa, jer nisam željela da me iko upoređuje s nekim. Željela sam da budem svoja i da po tome budem prepoznatljiva. Vremena su se promijenila, sada na neke stvari gledam zaista drugačije.”- rekla je Lana.

Istakla je kako je glavni razlog zbog kojeg se povukla sa javne scene, iako je imala veliki uspjeh u svom poslu, mnoštvo prijetnji koje su dolazile anonimno i medijskom linča. Nije sve to mogla da podnese, pa je shvatila da je najbolje da se povuče.

”Svašta su pisali za mene, kako sam pobjegla sa djetetom, da se razvodim i razne druge gluposti, ali evo ja uživam u svom braku idalje. Doživljavala sam veliki stres, da sam jedan period bila ovisna o sreddstvima za smirenje. ”- priznala je Lana.