Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Biković odbijen od strane Milice Pavlović: Pjevačica zgrožena njegovim ponašanjem: ”Prije bih čistila cipele i ćutala, nego radila ono što mi on kaže!” – Apotekica

Kako sama kaže: ”Da bi prije brisala Bikoviću cipele i ćutala, nego da prihvati ono što joj je on ponudio!”. Mjesec dana se borila s tim da dobije glavnu ulogu ”Pjevačica” navodi Milica Pavlović. Također ponudu je imala i to za glavnu ulogu u filmu ”Hotel Beograd”, malo je falilo da pjevačica na ovu ponudu i pristane. Miloš Biković ju je pozvao da glumi ulogu ” dobre ribe ” , što se njoj nije svidjelo pa je odbila.

Dodala je još da joj je laskalo što ju je takav glumac kao Miloš Biković pozvao, koji niže svoje uspjehe. Ali da bi prije bila njegova čistačica u filmu i briše mu cipele, nego da igra dobru ribu. Kako kaže nije to u njenom fazonu.

Otkrila nam je i to da je bila pozvana za ulogu u filmu ”Toma” od Dragana Bjelogrlića. Ali nije bila zainteresovana koliko za seriju ”Pjevačica” od Gage Antonijevića. Pristala je sa suradnju sa njim i već je možemo vidjeti na malim ekranima.