Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Bijesna Ceca napustila studio nakon uvreda od strane Milija: ”Ti si šljam, ja sam tebe stvorila..” – Apotekica

Rijaliti programi i programi muzičkog takmičenja postali su nešto najgledanije na našim prostorima. Imamo priliku da gledamo jedno takvo na malim ekranima, tačnije u pitanju su ”Zvezde Granda”.

Od početka prikazivanja ovog muzičkog takmičenja možemo da vidimo razne situacije, a neke od njih su svakako svađe i prepucavanja među članovima žirija.

Jedno takvo desilo se i u posljednjoj emitiranoj emisiji, kada su se posvađali Ceca Ražnatović i Mili. U sve se to umiješao i Saša Popović koji je želio da dodatno zabiberi situaciju. Ceca nije mogla da stane suzdržana , nego je odgovorila Miliju na prozivke i rekla mu kako je on šljam i da ništa ne bi postigao da nije bilo nje.

Sve izrevoltirana izašla je iz studija i nije željela da nastavi sa snimanjem emisije. Kako saznajemo iz pouzdanih izvora, kasnije su iza kamera došli i ostali članovi žirija i Saša Popović i molili Ceca da se vrati kako bi mogli da nastave sa snimanjem emisije.

Odavno se govori kako je Ceca pomogla Miliju na početku karijere, jer mu je tada poklanjala pjesme koje je pisala Marina Tucaković.