Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Baš ćete se iznenaditi: Niko ne zna kako se Žika Jakšić pravo zove! – Apotekica

Dosta slavnih i poznatih ličnosti imamo u Srbiji. Neki od njih su postali poznati preko noći, a neki su se izvukli zahvaljujući drugim poznatim osobama.

Tako je i Jovana Joksimović bila samo voditeljica jutarnjeg programa na koju niko nije obraćao pretjeranu pažnju, a onda je zahvaljujući braku sa Željkom Joksimović postala jedna od popularnijih. Sada radi na televiziji svog supruga, nakon što je dobila otkaz na prijašnjoj televiziji, obzirom da su kružile razne priče o njoj.

Još jedna voditeljica koja se za kratko vrijeme probila u javnosti jeste Jovana Jeremić. Naime, ona je radila na ”Happy TV” , ali je dobila i ponudu sa ”Pink” televizije koju nije mogla odbiti, nego ju je odmah prihvatila.

Žika Jaskšić poznati je voditelj emisije ”Nikad nije kasno”, koji je od početka svog rada bio član Grand produkcije. Međutim, iako je dugo godina na sceni , rijetko ko je znao kako se on pravo zove. Njegovo ime je Aleksandar, ali dok je išao u osnovnu školu svi su ga zvali Žika i tako mu je ostao nadimak.

Gotov niko nije znao kako je njegovo pravo ime, a niti je on nekada otvoreno govorio o tome.