Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Baka od 68. godina u životu spavala sa preko 3 000 muškaraca: ”U toku noći znala sam biti sa njih 15..” – Apotekica

Meri Karvelt koja ima 68. godina šokirala je ljude širom svijeta sa svojom izjavom da je u životu imala i spavala sa preko 3 000 muškaraca. Nekima je taj broj nezamisliv i ne mogu nikako da shvate kako je uspjela u tome, ali Meri otkiva kako je zaista uživala i da niti jedan dan u životu nije željela da propusti.

Tokom intervju pokušala je da se sjeti svoje mladosti, te bez imala srama rekla kako je u toku jedne godine znala da promijeni i po sto različitih muškaraca.

Cijela njena avantura trajala je punih trideset godina, a kada se počela približavati sedmoj deceniji, odlučila je da je najbolje da se sada smiri i malo uspori. Prije 25 godina sa suprugom je otvorila klub u Velikoj Britaniji , gdje su mogli da se okupljaju svingeri.

Dolazili su ljudi iz cijelog svijeta kako bi vidjeli i doživjeli atmosferu iz tog kluba. Meri navodi kako imaju neke žene koje vole šetnje, gardarobu ili šminku. Dok je ona potpuno drugačija od njih.

Ona je oduvijek voljela ljubav, maženje i intimne odnose sa muškarcima. Ujedno navodi kako njen posao nikada nije smetao njenom suprugu, nego da je on znao otići iz kuće, kada njoj dolazi drugi muškaarac.