Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Baka Draška Stanivukovića progovorila o potencijaloj snajki: ”Nek ona rospija Tanja ostavi moj unuka na miru!” – Apotekica

Zadnjih nekoliko dana glavna tema svih portala na regionu je ljubavna romansa između pjevačice Tanje Savić i mladog gradonačelnika Draška Stanivukovića. Novinari pokušavaju na razne načine otkriti što više informacija o ovom paru.

Sada se oko svega oglasila i njegova baka, koja nije štedila riječi: ” Oni nisu sada u vezi, ne bih ja voljela ni da budu. Šta će njemu takva žena. Rospija prava. Pa ne treba njemu žena sa dvoje djece, a on onako mlad.”

”Ne znam stvarno ko bi mogao da podrži njihovu vezu. Da mu stavi na grbaču dvoje tuđe djece, pa šta tu ima da bude lijepo. Ne daj Bože da se tako nešto desi. Ja svom unuku želim sve najbolje i ako Bog da, nadam se da će i on sam sve shvatiti.

Ja njenoj djeci želim dobro zdravlje, i njoj naravno, ali samo što dalje od mog Draška. Još se oglašava njen muž. Ma ono je sramota. Meni Draško sve govori da ne čitam šta piše u novinama i da se ne obazirem na njihove priče, ali ja to ne mogu ignorisati.

Moja želja je da on ima dobru, mladu djevojku sa kojom će da stvari svoju porodicu, a ne da se brine o jednoj pjevačici Tanji i njena dva sina.”- ispričala nam je baka.