Andreana Čekić odlučila da otkrije ono što sve žene kriju: NE ŽELI TO VIŠE DA KRIJE! - Apotekica

Andreana Čekić odlučila da otkrije ono što sve žene kriju: NE ŽELI TO VIŠE DA KRIJE!

Andreana Čekić je mnogo poznata Grandova pjevačica. Ona ima jako dobru karijeru a posebno sada kada je sa Emirom Đulovićem snimila novu pjesmu koja je odlično prošla kod publike.

Loading..

 

 

 

 

 

Jako je aktivna na društvenim mrežama i svaki dan imamo priliku da gledamo njene slike koje ona svakodnevno objavljuje. Mnogo se pričalo o njoj od kako se razvela od svog supruga, ali i to je prošlo.

Nekako se sve sleglo i sada je sve na svome mjestu. Andreana ne dozvoljava više pogrešnim da ulaze u njene živote. Međutim, sada je odlučila da otkrije nešto što sve žene rade a nikada neće da priznaju jer ih je sramota.

Otkrila je na slici baš taj tekst koji se vidi da je napisan. Napisala je da li postoji još neki idiot kao što je ona i da ode kupiti novu šminku, pa kada dođe kući da je isproba.

Osim što je isproba, napravi još 50 selfija i samo jednu sliku objavi na društvenim mrežama. A onda ode u kupaonicu i sve to opere.

Zaista je zanimljivo otkrila. To sve žene rade ili su radile a nikada neće da priznaju. Sada ih je Anreana otkrila i više nema potrebe da to kriju. Budite uvijek iskrene pa neka i glava ide sa ramena.

Facebook Comments
loading...
Shares