Anastasija zajedno sa ocem na Kipru! ANASTASIJA I ARKAN SE SLIKALI NA KIPRU I SLIKA JE ISPLAVALA U JAVNOST!!! - Apotekica

Anastasija zajedno sa ocem na Kipru! ANASTASIJA I ARKAN SE SLIKALI NA KIPRU I SLIKA JE ISPLAVALA U JAVNOST!!!

Popularna pjevačica Anastasija Ražnatović oduševila je sve svojim prvencima i zbog toga je dospjela na sami vrh popularnosti. Sada je mediji prate 24 sata dnevno pa su tako uspjeli da uslikaju jedan jak važan detalj. Tačnije, Anastasija je to uslikala. Ovome se zaista niko nije nadao.

Loading..

 

 

 

 

 

 

 

 

Vjerovatno joj otac Arkan mnogo nedostaje pa je izradila njegovu sliku na svojoj jakni i nosila je sa ponosom. Ona zajedno sa ocem, sve je napravljeno preko fotošopa da izgleda kao da su se skoro slikali.

Pogledajte sliku ispod na kojoj se jasno vidi kako je to sve izgledalo.

O ovoj slici je riječ. Anastasija je to podijelila na svome Instagram profilu i slikom je sve zaprepastila.

Mnogi su to protumačili kao da je njen otac Arkan živ i da su se slikali ali da oni ništa nikome ne govori. Zbog toga su se najviše iznenadili i zbog toga su veliku prašinu podigli oko svega.

Ali naravno da to nije tačno jer je Arkan preminuo prije nepunih 20 godina. Svi znamo kako se to već desilo i nije potrebno da se ponovo piše. Nadamo se da će Anastasiji da se olakša bol za ocem, ali i to znamo da je nemoguće. Samo da nauči da živi sa tim.

Facebook Comments
Loading..
Shares