ANABELA JE IZDALA SVOJU LUNU: Objavila sliku sa ovim čovjekom a obadvije su bile sa njim!!! Ovo je zaista dno dna!!! - Apotekica

ANABELA JE IZDALA SVOJU LUNU: Objavila sliku sa ovim čovjekom a obadvije su bile sa njim!!! Ovo je zaista dno dna!!!

Anabela Atijas ne prestaje da iznenađuje sa svojim objavama i stalno prikazuje jedno a priča nešto sasvim drugo. Poznato je da su Luna Đogani i Maja Marinković imale mnogo sukoba u rijalitiju, ali to Anabelu izgleda nije mnogo dotaklo. Kako bi sve bilo gore, sprijateljila se sa ocem Maje Marinković.

 

 

 

 

 

 

 

Anabela Atijas je uvijek govorila Luni kako treba biti drugačija i kako se svima treba svetiti i reći u lice sve što misli pa čak i Maji Marinković.

Međutim, sada je pokazala jednu vrstu izdaje. Uvijek je govorila da je na strani svoje kćerke a sada je pokazala nešto sasvim drugo. Pogledajte i sami.

Na žurci se slobodno zabavljala sa ocem Maje Marinković i nije marila šta će tko da joj kaže. Posebno nije marila za sve što je Maja učinila Luni i Marku.

Stalno ih je provocirala i radila im spletke ali i bila je u vezi sa Markom Miljkovićem. To nikako ne može da bude prihvatljivo sa strane Lune i njene majke, ali ovo je sada nešto kao pravo iznenađenje za sve.

Posebno za Lunu Đogani koja kada vidi ovu sliku neće joj biti dobro. Šta vi mislite, da li je ovo realno i da li ima glume sa njihove strane?

Facebook Comments
loading...
Shares