Ana ušla pod tuš sa Davidom: Ovu akciju do sada niko nije vidio u rijalitijima, BEZ STIDA (video za odrasle) - Apotekica

Ana ušla pod tuš sa Davidom: Ovu akciju do sada niko nije vidio u rijalitijima, BEZ STIDA (video za odrasle)

Ana Korać i David Dragojević, ponovo su sve iznenadili svojim ponašanjem. Nakon diskvalifikacije Aleksandre Subotić, njen vjerenik David nije čekao ni trenutka da safata ovu mladu Anu Korać. Bez dtiga rade šta im se prohtije u Bijeloj kući.

Loading..

 

 

 

 

 

Od kako je Aleksandra Subotić napustila rijalitiji, sve je krenulo po lošem. Nažalost, Aleksandra ovo sve jako loše podnosi i sigurno sprema neku osvetu Davidu.

On je bio njen vjerenik i nije se ustručavao kada je počeo da muva Anu Korać, a ni Ana se nije opirala ni jednog momenta. Zaista su loše učini Aleksandri, baš kao što je Sloba učinio Kiji Kockar. Ovo je nekako sasvim slična priča.

Sada su, da bi stvar još gore zakuhali, zajedno se kupali pod tušem i vodili ljubav. Njih dvoje su zaista se mnogo zagrijali jedno za drugo, da li su svjesni šta rade?

David je otišao da se tušira, a Ana Korać nije čekala ni sekunde, raspremila se i obukla samo ogrtač. Otišla do njegove kabine i ušla da ih ne snimaju kamere.

Iza paravana se samo čulo smijanje i zadovoljstvo, a svi znamo šta su tamo radili. Jedno je sigurno, a to je da je nije iza paravana učio da piše. Šta mogu dvoje zaljubljenih, pod tušem, sasvim goli da rade? Ovo je Davidu postalo sasvim normalno, prisjetimo se akcije sa Aleksandrom Subotić.

Facebook Comments
loading...
Shares