ANA KORAĆ SE OTKRILA: Dok je David bio u sobi, ona na TAJNOJ KAMERI POSLALA FILIPU PORUKU! Filip se odmah oglasio! - Apotekica

ANA KORAĆ SE OTKRILA: Dok je David bio u sobi, ona na TAJNOJ KAMERI POSLALA FILIPU PORUKU! Filip se odmah oglasio!

Ana Korać se osamila u dvorištu sa Davidom Dragojevićem i rekla mu šta planira da uradi Filipu. Naime, niko nije mogao da vjeruje sa kakvim užitkom je Ana pričala o Filipu a da je sve to laž što je on pričao ona ne bi ovako reagovala. Na ovaj način samo govori da joj je krivo jer ju je razotkrio, tačnije, radi iz pakosti.

 

 

 

 

 

Naime, riječ je o tome da je Ana Korać svome dečku Davidu Dragojeviću rekla kako će odmah po izlasku iz rijalitija da tužili Filipa Mijatova.

Ana Korać tvrdi da će joj to biti najslađe pare koje mu je ikada uzela u životu. David je samo šutio dok je ona pričala i shvatio je da je Ana i ranije uzimala novac od njega.

Nakon njene poruke za Filipa, odlučio je i on da se oglasi. I rekao je ono što ona sigurno nije ni zamišljala a to je da slobodno može da ga tuži jer će joj istom mjerom da uzvrati.

Filip kaže da će ako ga Ana bude tužila i on njoj isto da učini jer mu je prijetila policijom a to neće ostati neplaćeno.

Nakon završetka rijalitija, svašta će da se desi. Iako mnogi jedva čekaju taj dan, bolje da su sjedili i uživali u Bijeloj kući.

Facebook Comments
Shares