Ana Korać objavila sliku sa majkom: Nije to ništa čudno, ali je čudno Anino lice i to što UOPŠTE NE LIČI NA MAJKU!!! Šta se dešava? - Apotekica

Ana Korać objavila sliku sa majkom: Nije to ništa čudno, ali je čudno Anino lice i to što UOPŠTE NE LIČI NA MAJKU!!! Šta se dešava?

Anu Korać su i ranije prozivali jer su je optuživali da izgleda grozno i da je sva izoperisana te da je u sebe ugradila sve mogućesilikone gdje god su mogli da se ugrade. Ona je uvijek to sve demantovala ali sada je nesmotreno objavila dokaz koji dokazuje protiv njenih riječi. Uvijek se na kraju ispostavljalo da Ana laže i sada je isto tako.

 

 

 

 

 

 

Ana Korać je po izlasku iz rijalitija odmah uselila u stan sa novim dečkom Davidom, a taj stan su uspjeli da rezervišu i kupe još u rijalitiju dok su bili jer je David cijelo vrijeme imao telefon kod sebe.

Produkcija je to nažalost tek na kraju saznala i oduzeli su mu telefon ali i cijeli honorar jer je prekršio veliko pravilo. Oni to kriju ali i Ana i David znaju da je to istina.

Ovo je slika iz njihovog novog stana a Ana Korać zaista izgleda sretno pored Davida Dragojevića. Da li je moguće da se zaista toliko vole?

Pored toga, Ana Korać je objavila sliku sa svojom majkom a mnogi su rekli kako Ana izgleda mnogo starije zbog svojih operacija i kako bi joj to mogla biti sestra ali nikako majka.

Čak su rekli da će njena majka izgledati za koju godinu mlađe od svoje kćerke.

Facebook Comments
loading...
Shares