Aleksandra Subotić nakon plastičnih operacija ne liči na onu iz rijalitija: Pogledajte kako sada izgleda i da li će David da joj se vrati i ostavi Anu? - Apotekica

Aleksandra Subotić nakon plastičnih operacija ne liči na onu iz rijalitija: Pogledajte kako sada izgleda i da li će David da joj se vrati i ostavi Anu?

Aleksandra Subotić je glavna tema medija ovih dana i nikako da je puste na miru. Sada su pronašli njenu najnoviju fotografiju na Instagramu i na njoj je zaista u jako vrućem stanju. Pomislili su odmah da je ugradila još veće silikone.

Loading..

 

 

 

 

 

Naime, Aleksandra Subotić je diskvalifikovana iz rijalitija i zauvijek je izašla i napustila Bijelu kuću, ali samim tim je i ostavila Davida u Aninim rukama.

O tome novinari ne prestaju da pišu. Iako je to sve tako ispalo kako jeste, Aleksandra se ne predaje i dalje čeka Davida da izađe i da joj se vrati, a da li će to biti moguće, šta vi mislite?

Novinari su odmah ove slike podijelili sa svima i pitali se da li bi David ostavio Anu Korač i vratio se Aleksandri kada bi vidio ove grudi?

Zaista je prelijepa ova Aleksandra a i mnogo je ženstvena, mislimo da je Davidu Ana samo zabava unutra u vili i da će po izlasku odmah da se vrati Aleksandri Subotić.

Ipak je on nju vjerio prije ulaska u rijaliti, nije to učinio bezveze jer o tome se dobro odluči prije nego se učini taj potez, znači da ju je volio. A sada Ana, ona je sigurno samo zabava. Je li i vi tako mislite?

Facebook Comments
loading...
Shares