Aleksandra Subotić je OBJAVILA JAVNO SLIKU SA NOVIM DEČKOM! Konačno pored sebe ima nekoga tko će da je čuva!!! - Apotekica

Aleksandra Subotić je OBJAVILA JAVNO SLIKU SA NOVIM DEČKOM! Konačno pored sebe ima nekoga tko će da je čuva!!!

Aleksandra Subotić je u velikom finalu rijalitija Zadruga 2 osvojila četvrto mjesto i priznaje da se nadala višem ali šta je tu je. Jedino joj je krivo jer je Marko Miljković osvojio drugo mjesto jer po njenom mišljenju to nije zaslužio te se nikako nije dovoljno pokazivao u rijalitiju da bi do tog mjesta stigao.

 

 

 

 

 

 

 

Naime, Aleksandra je odmah poslije izlaska rijalitija, spojila se sa svojom jačom polovinom. Ona se dobro snašla na tom polju od kako nema Davida i uživa u svakom trenutku.

Naime, Aleksandra Subotić uživa sa dečkom koji je jedini trenutno uz nju. Zbog toga je objavila sliku na Instagramu i dokazala da ima jaču polovinu pored sebe iako su svi mislili da to ona samo izmišlja.

Opis koji je napisala uz ovu sliku je dovoljno jasan svima. Jasno je dala do znanja da ona ne mari za tuđa mišljenja.

Pored toga, otišla je na odmor sa svojim dragim koji je još uvijek nepoznat javnosti a trenutno se nalaze u Crnoj Gori.

Aleksandra Subotić je podijelila mnogo svojih trenutaka sa putovanja i dokazala da joj je tamo prelijepo. Zaista se dobro opustila i dobro se osjeća nakon svega. Ovaj odmor joj je dobro došao ali i trenutci sa malenom kćerkom.

Facebook Comments
loading...
Shares