Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Aleksandra prije braka za Filipa bila teška sirotinja: Pogledajte u kakvoj kući i neimaštini je odrasla! – Apotekica

Od kako je stupila u vezu sa Filipom Živojinovićem, govorilo se da je Aleksandra Prijović s njim samo iz koristi i da nema tu nikakve ljubavi, obzirom da je prije toga bila u vezi sa Ljubomirem Perućicom u kojeg je navodno bila ludo zaljubljena.

Po mišljenju mnogih vremenom se počela javljati ljubav među njima, a njen osnovni cilj je bio da postane poznata pjevačica, kojoj će Lepa Brena pomoći u tome. Na kraju krajeva i uspjela je u svojoj namjeri, ako joj je to bilo.

Ona je tokom muzičkog takmičenja pokazala svoj talenat, ali je žudila za pobjedom i borila se u svakoj emisiji da se maksimalno pokaže i da žiriju ostane upamćena. Imala je nekoliko ljubavnih odnosa, ali niti jedan od njih nije mogao da joj obezbejdi dobru karijeru, kao Filip.

Prije nego je postala poznata živjela je u Bajšu, gdje je bio njen otac Nedeljko i djed i baka. Po njihovim riječima, Aleksandra je bila jako poslušno dijete, ali i da nije mogla drugačije da se ponaša kod bake i djeda. Pogledajte i sami kako je izgledala njena soba:

Ono što mnoge nervira jeste činjenica da Aleksandra sada iako je postala bogata nije renovirala kuću u kojoj živi njena porodica, nego ih je ostavila u neimaštini , iako su se oni cijeli život trudili da joj pomognu.