Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ako želite da budete mršavi i zgodni svaku noć popijte čašu ovog napitka! Milioni žena zadovoljni rezultatima! – Apotekica

Doktor Emir Sokolović nedavno je gostovao u jednoj televizijskoj emisiji, i tom prilikom otkrio je šta bi žene trebale da doručkuju, ali isto tako šta je preporučljivo da uzimaju muškarci.

Njemu je dovoljno da spava samo šest sati, ukoliko se desi da vam je potrebno više onda to ukazuje da imate neki zdravstveni problem. Doktor navodi da nije normalno ako osoba spava duže od ovog perioda, jer organizam poslije šest sati sna može normalno da funkcioniše.

Ukoliko ne možete lako da zaspite i stalno se budite, to je znak da mnogo radite, izloženi ste prevelikom stresu ili je došlo do razvoja nekog oboljenja u vašem organizmu. Doktor otkriva da pretili pacijenti imaju veću šansu da obole od raznih oboljenja.

Prema njegovim riječima, rijetko kada je mogao da vidi pretilog čovjeka da doručkuje. Oni uglavnom preskaču doručak, ali uzimaju neke grickalice. Osim jela, oni smanjuju fizičku aktivnost, pokušavaju što višše poslova da obave iz automobila ili iz udobnosti svog doma. Samim tim, lakše dolazi i do debljanja.

Njegovo rješenje je da svako jutro započnete sa šoljom čaja, jer na taj način možete da izbacite sve nakupljene toksine iz organizma. Što se tiče doručka najbolje je da pojedete jedno jaje i tri bjelanceta , pripremljeni kao kajgana.