Ako ovo uradite pet minuta prije kupanja, imati ćete najsavršenije noge!!! - Apotekica

Ako ovo uradite pet minuta prije kupanja, imati ćete najsavršenije noge!!!

Velika je zainteresovanost za zgodnim i dobrim nogama, međutim malo ih tko ima. Svaka žena se prepusti željama i ne može da se kontroliše pa jede šta poželi. Zbog toga nastaje dosadni celulit i nabori na koži. A i starenjem se dešava isto. Posebno ako se ne jede zdrava hrana i ukoliko se ne rade adekvatne vježbe za zatezanje.

 

 

 

 

 

 

Kako noge, tako i lice ili cijelo tijelo je problem kod današnjih žena. Najveće greške su hemijski preparati i puderi koji samo začepljuju pore i ne dozvoljavaju koži da diše.

Jedino što vam je potrebno je limun i šećer. Sa ova dva sastojka moći ćete da kožu dovedete do savršenstva, bez mrlja, bez ožiljaka i bez bubuljica.

Pola sata prije kupanja, limun koji ste prepolovili i očistili od košpica, umočite u šećer i natrljajte po cijelom tijelu. Slobodno i po licu.

Neka stoji pola sada a onda se okupajte i operite. Nakon toga, nanesite aloe vera gel i ostavite i njega da odstoji oko pet minuta. Osjetiti ćete i prvi put razliku.

Poželjno je bar jednom sedmično da se ovo radi jer na taj način pospjeđujete i očepljujete pore na koži. Nakon ovoga, vaša koža će da prodiše a vi ćete biti mnogo zadovoljni.

Facebook Comments
Shares