ACA LUKAS ISPLJUVAO SAŠU POPOVIĆA: Uvrijedio je i njega i takmičenje Zvezde Granda! Evo šta ga je toliko naljutilo!!! - Apotekica

ACA LUKAS ISPLJUVAO SAŠU POPOVIĆA: Uvrijedio je i njega i takmičenje Zvezde Granda! Evo šta ga je toliko naljutilo!!!

Aca Lukas nije mogao da mirno sjedi skrštenih ruku i sluša kako ga Popović pljuje. Iako Saša to nije baš tako rekao kako su prenijeli novinari, ali zna se da je tako mislio. Međutim, Aca je otkrio sve razloge zbog kojeg je napustio to takmičenje i rekao je da je jedino Saša opao u smislu gledanosti, a Aca je i dalje mnogo popularan.

 

 

 

 

 

 

Naime, kako saznajemo od Ace Lukasa, on je napustio tu stolicu žirija iz ljudskih i privatnih razloga. Kaže da više nije mogao da pusti da emisije od njega prave klauna.

On je mislio da će sa svojom iskrenošću i humorom da pokaže svoje pravo ja, ali su ga emisije drugačijim predstavljale jer su ga svi ismijavali tamo. Smatrali su ga budalom pred svom publikom a to poniženje Aca Lukas nije htio da trpi.

Poručio je Saši da on nije padao ni kada je bila zima, a posebno neće sada po ovoj vrelini. Ne osjeća se kao neko tko pada, i kaže da i dalje ima popularnost i bez njega.

Poručio mu je da on dobro utvrdi svoju gledanost bez njega i da se zapita šta je izgubio od žirija.

Iako Saša nije mislio kako su prenijeli Aci, Aca se našao uvrijeđen.

Facebook Comments
Shares