Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

67 broj je proklet: Rokvić, Balašević, Šaulić i Aleksić preminuli zbog iste stvari! – Apotekica

Nakon duge i teške bolesti zauvijek nas je napustio legendarni pjevač Marinko Rokvić i to u 67. godini života. On je imao zdravstvenih problema sa bakterijom koja je napala njegovo tijelo, a kasnije i pojavom malignih ćelija na pankreasu.

Ali, očigledno da se radi o nekom proklestvu, obzirom da ima i dosta drugih pjevača i poznatih ličnosti koje su preminule upravo u tom periodu.

Posljednih godinu dana morali smo da se oprostimo do gitariste Miše Aleksića, zatim od legendanrog pjevača Đorđa Balaševića, a prije dvije godine napustio nas je i Šaban Šaulić koji je imao 67. godina. Sve kolege i poznate ličnosti bile su skrhane kada saznaju za neku od poznatih ličnosti da su nas napustile.

Najviše rwkacija izazvala je vijest o saobraćajnoj nesreći u kojoj je smrtno stradao Šaban Šaulić. Dugo vremena je trebalo inspektorima da saznaju svaki detalj nesreće.

Također, fanovi se nisu mogli lako oprostiti ni od Dorđa Balaševića, koji ima mnoštvo hitova u svojoj karijeri. Ono što je sasvim sigurno jeste da će svaki od ovih pjevača zauvijek ostati u našim srcima, a njihovi hitovi biti pjevani i narednih godina.